Fysieke intelligentie

Leer verschillende brainhacks en intermittent living protocollen die je in kan zetten om de controle over je gezondheid terug te pakken. Efficiënte en doelgerichte interventies die je vrijwel direct in kan zetten.

Intermittent living als element voor persoonlijke groei

Intermittent living is een term die je steeds vaker tegen gaat komen in de literatuur. Het is een term die verschillende protocollen omvat die je in kan zetten om de controle over je leefstijl terug te winnen. 

Het woord intermittent is misschien al bekend bij je vanuit de term “intermittent fasting”, wat een van de elementen is van een intermittent living leefstijl.

Het draait allemaal om het toepassen van “semi toxische” effecten, beter bekend als hormetische factoren, die je in kan zetten om je lichaam een prikkel te geven waar het op moet reageren. Op reageren om zo weer te leren om snel in balans te komen, te kunnen reageren op factoren van buitenaf, om te vluchten uit de “steriele” omgeving waar we in wonen. 

Over elk intermittent living protocol hebben we een uitgebreide gids geschreven. Je kan ze via de linkjes hieronder direct bereiken.