De van jezelf

Twee daagse persoonlijke ontwikkeling coaching

De beste versie van jezelf is een persoonlijke ontwikkeling trainingsprogramma gericht op de entrepreneur, zzp’er en privé persoon om fysieke en mentale prestaties te verbeteren. 

Optimaliseer je besluitvaardigheid, focus en productiviteit door de beste versie van jezelf omhoog te halen in deze twee-daagse voor persoonlijke groei.

Dit ga je krijgen

Een unieke training in

Besluitvaardigheid is iets wat in veel aspecten van het leven een grote rol speelt, ook bij persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van doelen (zakelijk, gezondheid, financieel) 

Of je nu een bedrijf of een gezin runt, besluiten moeten op elk moment van de dag genomen kunnen worden. De energie die jij elke dag op kan brengen heeft een grote impact op hoe je deze neemt. 

Verander je keuzes in het moment en vorm je toekomst

Hoe je invloed kan uitoefenen op deze besluitvaardigheid, dat is de hoofdvraag die je beantwoord gaat krijgen in deze training.

Ik ga je niet vervelen met dieet protocollen, kant en klare sheets die je moet volgen of iets wat daarop lijkt. Ik leer je om vanaf nu de juiste keuzes te gaan maken

Besluitvaardigheid creëeren om een nieuw leefstijl protocol, zakelijk idee of controle over je gezin nu eindelijk eens vol te houden. 

Praktisch

Leuk om te weten

is voor

De entrepreneur die zijn start-up wil lanceren of de alles-kunnende huismoeder (of vader) die waarde hecht aan besluitvaardigheid, focus en structuur in de leefstijl.

is niet voor

Informatiezuigers, die op zoek zijn naar dat ene heilige schema, dat perfecte plaatje en koste wat kost geen stappen willen ondernemen om de controle over je energie, besluitvaardigheid en dus gezondheid terug te pakken.

voor deze unieke training

 De training “De beste versie van jezelf” nu niet voor €795,- maar voor slechts €397,50 excl. btw

Hiervoor krijg je twee unieke trainingsdagen, een prachtig handboek, een heerlijke lunch op allebei de dagen en een supergave ervaring.

Deze training in persoonlijke ontwikkeling stel jou in staat je besluitvaardigheid te controleren zodat “normale keuzes” ook “normaal” gaan worden. Je krijgt interessante tools en bruikbare protocollen die je in kan zetten om je volledige potentieel te benutten en stappen te gaan maken naar meer energie (privé en/of zakelijk)

Dit ga je leren (mijn belofte aan jou)

Aanmelden?

Bij twijfel, niet oversteken!

Misschien heb je wel een vraag over de training, praktisch of inhoudelijk. Uiteraard kan je deze gewoon stellen. Vul gewoon onderstaand formulier in.